Om Lundqvist El

Om oss

Lundqvist EL i Uppsala AB grundades 2001 av Johan Lundqvist Götz. Sedan dess har företaget växt stadigt och har idag 32 anställda. Vi arbetar främst med installationer, kontroller och mätningar av elutrustning åt både företag och privatpersoner.

Vi på Lundqvist EL arbetar för att göra din vardag enklare och för att du ska kunna förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder tjänster inom installation, montering och service åt såväl privatkunder som företag.

Vi arbetar i hela Uppsalaregionen med ett brett utbud av elektrikertjänster. Vi utför bland annat larminstallationer, installation av belysning, golvvärme, telefoni och data. Vi gör även energimätningar, ROT-renoveringar och elsäkerhetstester. Vi är en elektrikerfirma du kan lita på i alla lägen med certifierade och behöriga elektriker i Uppsala.

Företagskunder

För företag utför vi förutom elinstallationer bland annat projektering, installation av styr- och reglersystem samt besiktningfelsökning och energimätning. Vi kan även hjälpa er med eldragning i företagets lokaler, installation av laddstolpar på företagets parkering och mycket mer. Är ni intresserade av att läsa mer om våra tidigare projekt kan du göra det här.

Privatpersoner

Som privatperson kan du anlita Lundqvist EL när det är dags att installera vitvaror i köket eller badrummetinstallera värme eller dra om elledningar. Vi utför även felsökningar och energimätningar, kan hjälpa dig att optimera din energiförbrukning och se över dit hem för eventuella fel och säkerhetsbrister.

Vi är medlemmar i Installatörsföretagen

Installatörsföretagen bygger på visionen att bidra till en attraktiv, stark och kompetent elteknikbransch. Genom att stärka sina medlemmars förutsättningar för framgångsrikt företagande arbetar Installatörsföretagen för ett aktivt samhällsansvar som kan utveckla elteknikbranschen. Installatörsföretagen är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

Installationsföretagen

Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan idag

Kontakta oss på Lundqvist El i Uppsala om ni behöver hjälp med ellinstallationer. Fyll i vår kostnadsfria offertförfrågan.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Lundqvist El lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.