Installera laddbox Uppsala

Vem kunde ana att vi som elektriker en dag skulle hjälpa människor med drivmedel. Att elbilar och efterfrågan på dessa har ökat under de senaste åren är däremot ett faktum och i takt med att samhället går mer och mer mot eldrivna fordon blir behovet av laddstolpar allt större. 

Installera laddbox

Installera laddbox hemma eller på kontoret

Lundqvist El erbjuder professionell hjälp med installationen av laddstolpar eller laddboxar för både hemmabruk och företagsparkeringar.

Våra kompetenta elektriker hjälper er i Uppsala med omnejd med installation av laddstolpar. Vi har lång erfarenhet av elarbeten och garanterar dig en kvalitetsinstallation av laddboxen för din elbil.

Installation av Zaptec Go 22 kW

Zaptec Go är den perfekta laddlösningen för alla el- och hybridbilar oavsett var du planerar din nästa resa. Med sin högteknologiska design är Zaptec Go en av marknadens minsta 22 kW laddboxar, och den är 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ. Zaptec Go passar alla laddbara bilar och hem, och anpassar den maximala laddningsstyrkan efter bilens kapacitet.

Ladda snabbt och effektivt med Zaptec Go och få upp till 100 km räckvidd på endast en timmes laddning med en 22 kW-bil.

Laddbox kontakt

Zaptec Go är utvecklad, designad och tillverkad i Norge för Nordiska förhållanden och har högsta säkerhetsstandard. Laddboxen är utformad för att vara robust och hållbar, med en IP54-klassificering som skyddar mot damm och vattenstänkDen är även utrustad med inbyggt 4G e-sim och WiFi för att du alltid ska vara uppkopplad med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Laddboxen är byggd för att hålla länge och erbjuds därför med 5 års garanti.

Sammanfattningsvis är Zaptec Go en fantastisk laddbox för elbilar som kombinerar kraftfull prestanda, användarvänlighet och säkerhet i en enda enhet. Om du vill ha en pålitlig och effektiv laddbox för din elbil, är Zaptec Go definitivt ett bra val. Kom ihåg att du kan använda dig av Grön Teknik bidraget som ger dig 50 % skattereduktion.

Behöver ni hjälp med installation av laddbox?

Kontakta oss på Lundqvist El i Uppsala om ni ska installera laddbox. Fyll i vår kostnadsfria offertförfrågan.

    1 bil2 bilar

    JaNej

    JaNej

    Upp till 2 mil/hUpp till 6 mil/hUpp till 11 mil/h

    16A20A25AÖvrigt

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Lundqvist El lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.