IN-Eltest

IN-Eltest kallades tidigare för EIO Eltest och går ut på att göra en grundlig kontroll av era befintliga elinstallationer. Som innehavare av en anläggning har man ett ansvar att se till att elanläggningen fungerar och är säker.

IN-Eltestet går igenom el-central och säkringar, uttag och kablar samt gör stickprovskontroller av dosor och strömbrytare för att säkerställa fullgod säkerhet och funktion i samtliga elinstallationer. På så sätt kan du som ansvarig känna dig säker i att du har gjort det som krävs säkerhetsmässigt för dina elinstallationer.

IN Eltest

IN-Eltest – för säkrare el

Lundqvist El utför IN-Eltest och hjälper dig i Uppsala med omnejd att känna dig trygg i att din el är säker och fungerande. I samband med testet får ni även ett utförligt protokoll som även tar upp fel i elanläggningarna som behöver åtgärdas antingen för att uppfylla rådande föreskrifter eller för att öka komfort och funktion.

Vill ni säkerställa fullgoda elinstallationer?

Kontakta oss på Lundqvist El i Uppsala om hjälp med att säkerställa att ni har fullgod säkerhet och funktion i era elinstallationer. Fyll i vår kostnadsfria offertförfrågan.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Lundqvist El lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.