Elinstallationer i badrum

När det kommer till installationer av el i badrum och våtutrymmen är det extra viktigt att det utförs av ett proffs. Lundqvist El kan hjälpa er med installation av el i ert badrum, vi ser till att er eldragning i badrummet uppfyller alla lagar och föreskrifter kring säkerhet.

Badrumsinstallation

Elinstallationer i badrum

Vi är verksamma i Uppsala med omnejd och har lång erfarenhet av alla typer av elinstallationer i alla typer av utrymmen. Vi hjälper er med smarta elinstallationer som underlättar allt från laddning av eltandborsten till belysning i badrumsskåpet.

Golvvärme installation

Golvvärme är något som många väljer att installera vid en badrumsrenovering. Golvvärme ett effektivt och stilrent sätt att värma upp badrummet under årets kallare månader samtidigt som det skapar ett behagligare klimat i badrummet året runt! Lundqvist El hjälper er med installationen av värmegolv i ert nya badrum samt felsökning av golvärme.

Frågor och svar

Får man koppla in tvättmaskin själv?

Om du planerar att installera en tvättmaskin på en plats där vattenanslutningen inte är anpassad eller om du saknar ett eluttag som passar tvättmaskinen, är det viktigt att du får hjälp av behöriga elektriker och hantverkare för en korrekt installation.

En behörig elektriker bör kontaktas om du behöver installera ett nytt eluttag i badrummet eller våtrummet, om ett befintligt eluttag behöver repareras eller ersättas, eller om du känner dig osäker på hur elinstallationen ska utföras på ett säkert sätt.

Får man ha elcentralen i badrummet?

Nej, det är inte rekommenderat att placera en elcentral i ett badrum. Det är viktigt att ha elutrustning i ett torrt och välventilerat utrymme för att undvika risker för elektriska problem och säkerhetsincidenter.

Läs mer om att byta elcentral här.

Behöver ni hjälp med badrumsinstallation?

Kontakta oss på Lundqvist El i Uppsala så hjälper vi er med installation av el i badrum. Fyll i vår kostnadsfria offertförfrågan.

    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Lundqvist El lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.